אושר כתום

Picture 035ps

Picture 037ps

Untitled-1s

Untitled-2s

מאז שעברתי לגור בישוב קהילתי, אני לומדת לקבל. פשוט, בלי להרגיש לא נעים שמישהו טרח בשבילי או שאני חייבת להחזיר. זה מין פגם באופי או אולי בחינוך שהשתרש. אני מכירה עוד כמה אנשים כמוני שאוהבים לתת אבל מתקשים לקבל ואני שמחה שאני רוכשת יכולת נהדרת שכזאת. כשמאפשרים ופותחים, מגיעים כל מיני דברים שלא מצפים להם כמו סוודרים סרוגים מסבתות של חברים שלא פגשת מעולם, ארוחות חמות משכנות שאת לא ממש מכירה או עץ תפוז סיני שרצו להעתיק מלא פירות בשלים ויפים.

עם ההשראה לא מתווכחים. כל הכתום המדהים והשמח הזה הפך לריבה מרמלדית מעולה בעלת טעם מורכב. היא קצת מתוקה, קצת חמצמצה וקצת מרירה. כיף לאכול אותה על לחם עם כוס תה או ישר מהצנצנת עם כפית.

Picture 011ps

Picture 024p1s

ריבת תפוז סיני

 מבוסס על המתכון מ- honey & jam

חומרים:

500-600 גרם תפוז סיני

½ כוס סוכר חום

1 כוס מים

אופן ההכנה:

פורסים את התפוזים לפרוסות דקות (6-8 פרוסות כל אחד) ומוציאים את הגרעינים.

שמים בסיר בינוני את המים והסוכר ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב כדי שהסוכר ימס.

מוסיפים את פרוסות התפוזים ומבשלים על אש בינונית כ-20 דקות, מדי פעם מערבבים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כ-20 דקות על אש נמוכה.

מצננים לגמרי (הנוזלים שנשארו יהפכו למין מרמלדה), מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר.

Picture 027ps

  1. משתמש אנונימי (לא מזוהה)

    נאה לעין וערב לחיך. האופה המקצועי ביותר היה מוכן להתפאר בלחם שכזה. אשרי הקהילה שנתברכה בך.
    חנה

    אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: